Investeerders voor DesignBro

Met hulp van kapitaal ingebracht door investeerders weet DesignBro het succes van het bedrijf bij te benen.

DesignBro is een online marktplaats voor grafisch ontwerp die alleen de allerbeste ontwerpers toelaat om met klanten te werken. Van alle ontwerpers die zich aanmelden om op het platform te werken is slechts 5% goedgekeurd. Dit garandeert dat klanten altijd het topkwaliteit ontwerp krijgen dat ze zoeken. De geselecteerde ontwerpers werken vanuit heel wereld!

De missie van DesignBro

“Wij geloven dat grafisch ontwerp van hoge kwaliteit gemakkelijk en betaalbaar toegankelijk moet zijn voor elk bedrijf in de wereld. Evenzo vinden we dat ontwerpers over de hele wereld recht moeten hebben op eerlijk werk, met een eerlijk loon. Onze missie is kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs”, aldus de twee founders Christiaan Huynen en Pieter-Jan Hoogendijk.

Hoe werkt het?

“Ons platform maakt het beheren van meerdere (ontwerp)projecten eenvoudig en biedt een centraal knooppunt waar de klant rechtstreeks met ontwerpers kan werken terwijl hij al zijn grafische bestanden op één veilige plaats bewaren. Door technologie te gebruiken om het zware werk te doen, kunnen klanten hun projecten met zelfgekozen ontwerpers tegelijk op de cloud terugvinden.  

Met ons beproefde creatieve proces en een wereldwijde community van de best geselecteerde 5% grafisch ontwerpers, kunnen we alle concepten en ideeën omzetten in unieke , onweerstaanbare, op maat gemaakte ontwerpen alsof je je eigen ontwerpstudio hebt. Onze klanten zijn tevreden!”

Onze tevreden klanten zorgen voor een enorme groei

“Klanten weten ons wereldwijd te vinden en daarom hadden we investeerders nodig. Groeikapitaal om onze ambities mogelijk te maken. Investormatch heeft ons geholpen met het vinden van investeerders zodat wij onze groeiambities kunnen realiseren.”