Investeerders boosten ontwikkeling van WorkBoost

Professionele ontwikkeling en het verhogen van aanpassingsvermogen van personen en teams staat hoog op de agenda van elke organisatie. Echter meer dan de helft van initiatieven faalt waardoor organisaties veel extra kosten maken en resultaten niet halen. WorkBoost heeft investeerders gevonden die de groei van het bedrijf mogelijk maken.

De oplossing van WorkBoost zet aan tot actief experimenteren, waardoor mensen en teams niet alleen de kennis aangeboden krijgen om succesvol te ontwikkelen, maar ook het juiste gedrag, zelfvertrouwen en motivatie verkrijgen om duurzaam te blijven ontwikkelen.

Investeerders voor WorkBoost

Het eerste mensgerichte L&D platform

WorkBoost is het eerste mensgerichte L&D platform dat op basis van agile en zelfregulatie persoonlijke en teamontwikkeling boost. Bij ontwikkeling is niet het stellen van een doel de grootste uitdaging, maar de onvoorspelbare weg ernaar toe. WorkBoost omarmt deze onvoorspelbaarheid en ondersteunt professionals in het dialoog met de klant en het vormgeven van de logische ontwikkelstappen. Het resultaat is een boost in energie, focus en prestaties in elk soort ontwikkeltraject.

Na gebruik WorkBoost

Jason Gawke, één van de founders van WorkBoost heeft in zijn Phd onderzoek gedaan naar welke psychologische factoren bepalen of medewerkers wel of niet meer ondernemend handelen in hun werk. Deze bevindingen vormen de basis van het WorkBoost platform en maken waarom het platform effectief is in het daadwerkelijk realiseren van professionele ontwikkeling van teams en medewerkers op een dagelijks basis.

Na 6 weken gebruik van WorkBoost zien we gemiddeld 17% toename in gewenst gedrag, zoals wendbaarheid, durf en lef tonen, en job crafting, gemiddeld 20% toename in bevlogenheid en werktevredenheid, tot 120% toename in de kwaliteit en kwantiteit van medewerkers ideeën voor strategische vernieuwing en tot 36% meer bewustwording van strategische doelen in het dagelijks werk.

Een boost door hulp van investeerders

Nadat we met hulp van Investormatch hadden gepitcht tijdens een investeerdersmeeting, kwamen we in gesprek met 2 investeerders. De gesprekken verliepen voortvarend en we merkten al snel dat de inbreng van deze investeerders de benodigde boost gaf aan het doorontwikkelen van onze onderneming. Naast geld zijn we mega blij met de kennis en ervaring die zij meebrengen, aldus Jason. Investormatch heeft ons enorm geholpen.