Drietal investeerders voor Groningse start-up Coinranking

Na zeven jaar ondernemen heeft Maarten Wiersema dusdanig veel kennis en ervaring opgedaan over cryptocurrency-industrie dat hij besluit om een nieuwe onderneming op te zetten, samen met zijn twee compagnons. Coinranking is een data provider voor crypto-currencies, ofwel; een soort AEX voor crypto-currencies.

Lead investeerder gezocht

Onder begeleiding van Investormatch werd de zoektocht gestart naar één of meer investeerders. Twee investeerders werden al vrij snel gevonden, maar een ‘lead investeerder’ ontbrak. Maarten hield vol en na zeven maanden werd ook deze gevonden. Maarten: “Het was een lang proces, maar Investormatch bood ons goede begeleiding.”

Uitbreiding op prijsinformatie

De investering wordt gebruikt voor het toevoegen van miljoenen cryptovaluta aan het platform. Op dit moment bevat het platform zo’n achtduizend verschillende cryptovaluta, maar voor de uitbreiding op prijsinformatie zijn er een aantal aanpassingen. Hiervoor zet de start-up nieuwe softwareontwikkelaars in. Daarnaast komt er een betaalde versie van de API die ontwikkelaars meer gebruikersvoordelen biedt.

Het perfecte drietal voor Coinranking

Ondanks het lange proces is Maarten zeer tevreden over het drietal investeerders. Maarten: “Eigenlijk hebben we het perfecte drietal binnengehaald. Iedere investeerder heeft zijn eigen expertise. De kennis en ervaring die ze hebben op het gebied van ondernemerschap en software helpt ons zeker verder!”

Ook op zoek naar financiering?

Wij helpen jou graag bij jouw zoektocht naar groeifinanciering. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@investormatch.nl. Wij staan je graag te woord!