De Stukadoorsclub en Investormatch: een win-win samenwerking!

Een cruciale factor voor succes is het verkrijgen van de nodige funding om groeiplannen te realiseren. Om dit te bewerkstelligen, heeft De Stukadoorsclub gekozen voor een samenwerking met Investormatch en specifiek met Koen Ferket. Jelle Kies, founder van De Stukadoorsclub, heeft de samenwerking als prettig ervaren, ‘er werd snel geschakeld en de onderlinge afspraken hebben bijgedragen aan een succesvolle samenwerking’.  

Financieringsbehoefte
Jelle is onder de indruk van de ondersteuning die ze hebben ontvangen bij het vinden van financiering. Het proces verliep efficiënt en gestroomlijnd dankzij de jarenlange expertise en hun uitgebreide netwerk van investeerders. Het toegewijde team van Investormatch heeft geholpen bij het identificeren van de juiste investeerders die passen bij de bedrijfsvisie en groeiplannen van De Stukadoorsclub. Hierdoor lopen er diverse gesprekken met geïnteresseerde partijen.

Pitchvoorbereiding
Een overtuigend pitch deck speelt een cruciale rol bij het aantrekken van investeerders voor een bedrijf. In nauwe samenwerking hebben ze het pitch deck telkens aangepast op basis van de wensen afhankelijk van de partij waar we mee spraken. Van investeerders tot aan een financier. ‘Zij hebben ons enorm geholpen om ons bedrijf zo uniek mogelijk te presenteren’, aldus Jelle.

Waardevolle expertise en feedback
Investormatch heeft naast diepgaande expertise van marktmogelijkheden en trends, een enorm netwerk van investeerders en financiers. ‘Zij hebben ons naast het vinden van financiering, geholpen met het aanscherpen van het pitch deck maar ook bevestigd dat we op de goede weg zijn. Zodat wij ons bedrijf succesvol kunnen uitbouwen’, aldus Jelle.

De Stukadoorsclub is een platform dat klanten voorziet van deskundige begeleiding om hun klus soepel te laten verlopen, terwijl stukadoors zich alleen hoeven te concentreren op hun vakmanschap: stukadoren zonder extra zorgen! Concluderend heeft De Stukadoorsclub een enorm positieve ervaring met Investormatch. Dankzij de ondersteuning bij het vinden van investeerders, het aanscherpen van een pitch deck, het sparren over financieringsmogelijkheden en de waardevolle expertise en feedback, heeft De Stukadoorsclub stappen kunnen zetten om hun groeiplannen te realiseren. Investormatch heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn die niet alleen helpt bij het verkrijgen van financiering, maar ook bijdraagt aan het succes en de ontwikkeling van ondernemingen.

Meer weten over De Stukadoorsclub, zie www.stukadoorsclub.nl