Investormatch in jury van Bredase Dragon’s Den

Als onderdeel van de Bredase Zero Waste Week krijgen acht ondernemers op maandag 4 juli de kans om hun plannen te pitchen aan een deskundige jury tijdens Dragon’s Den, net als in het gelijknamige televisieprogramma. Koen Ferket neemt namens Investormatch deel in de jury.

Het format is simpel. De ondernemers presenteren hun propositie in drie minuten en vragen de jury te investeren in hun project of bedrijf. Dat kan door middel van financiering, maar ook door hun kennis of netwerk te delen. 

Deskundige jury

De jury bestaat uit Gilbert Gooijers names CM, Jörg de Graaf namens CM, Thibaud van der Steen namens Breda Maakt Mij Blij, Elisah Pals namens Zero Waste Nederland en Koen Ferket namens Investormatch. Deze jury heeft alle kennis op het gebied van business, duurzaamheid, marketing en funding in huis om de ondernemers verder te helpen. Ferket: “Ik ben ontzettend benieuwd naar de ondernemers, maar nog maar naar hun innovatieve ideeën. Wij hebben als jury een schat aan kennis plus een enorm netwerk, dus we kunnen ondernemers echt een kickstart geven!”