Immer brengt digitaal lezen naar het smartphone tijdperk

Immer heeft onlangs via Investormatch funding opgehaald om hun innovatieve leeservaring verder te ontwikkelen en op de markt te brengen. Het Immer Reading System is een revolutionair systeem dat de leeservaring op digitale platforms drastisch verbeterd en lezers helpt om zich te verdiepen in hun boeken.

Een intuïtieve en aantrekkelijke leeservaring

Lezen is immer populair, maar de digitale groei is trager dan verwacht. Waarom? De meeste mensen zijn het erover eens: schermlezen is verschrikkelijk. Immer past wetenschappelijke inzichten toe en maakt zo een wereld van verschil.

Veel lezers vinden het moeilijk om zich te concentreren op digitale teksten. Het Immer Reading System pakt dit probleem aan door een omgeving te creëren die lezers in staat stelt om zich volledig onder te dompelen in hun boeken. Het systeem biedt een intuïtieve en aantrekkelijke leeservaring die moeilijk te stoppen is.

Om hun technologie naar een groter publiek te brengen, had Immer financiering nodig. Ze vonden de juiste partner via Investormatch, een platform dat investeerders en ondernemers bij elkaar brengt. Door hun verhaal te delen met een breed netwerk van geïnteresseerde partijen, slaagde Immer erin om de juiste investeerder te vinden die hun visie ondersteunde. Met de financiering die ze hebben opgehaald, zal Immer hun technologie verder verfijnen en uitbrengen en pilots ontwikkelen met klanten in meerdere marktsegmenten. Door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals machine learning en kunstmatige intelligentie, zal Immer de leeservaring verder personaliseren en verbeteren voor elke individuele gebruiker.

Funding via Investormatch

‘Sinds onze oprichting in april 2020 lanceerden we een succesvolle proof of concept-app in Nederland, in samenwerking met 30+ uitgevers’, aldus co-founder Niels ‘t Hooft. ‘We deden een gezamenlijk onderzoek met de Radboud Universiteit en Stichting Lezen en wonnen internationale prijzen. Het Immer Reading System is een unieke ontwikkeling in de wereld van digitaal lezen en heeft al veel interesse gewekt bij lezers en leesplatforms.’ Met de financiering die ze hebben opgehaald via Investormatch, zijn ze goed gepositioneerd om een belangrijke speler te worden in deze snelgroeiende markt. De ronde staat nog open voor enkele geschikte partijen, dus geïnteresseerden kunnen nog contact opnemen.

Digitaal lezen wordt aantrekkelijker en moeilijker te stoppen met het Immer Reading System. Meer weten? www.immer.app