Masterclass Informal Investment

Investormatch organiseert regelmatig een Masterclass Informal Investment. Deze 2-uur durende masterclass is bedoeld voor beginnende investeerders die meer willen weten over het investeren in start-ups en scale-ups.

businessplan

De masterclass bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder het opbouwen van een portfolio, financieringsconstructies, waardering en dealmaking. Daarnaast worden er tips en tricks gedeeld om je op weg te helpen bij het maken van een eerste deal.

Wanneer kan je deelnemen?
Voorwaarden om deel te nemen zijn dat je minimaal €50.000 beschikbaar hebt om te investeren, je bewust bent van de risico’s die bij het investeren horen en een verantwoord deel van je vermogen beschikbaar stelt als risicokapitaal. Ondernemers zijn vaak op zoek naar smart money dus is het prettig als je ondernemers graag helpt verder dan de inbreng van durfkapitaal.

Hoe wij je helpen?
Investormatch helpt investeerders om in contact te komen met start-ups en scale-ups op zoek naar funding. Wij maken gebruik van een platform waar je toegang hebt tot interessante bedrijven en in gesprek kunt gaan met ondernemers. Als je samen met andere investeerders in hetzelfde bedrijf wil investeren, dan helpen wij je bij de syndicaatvorming. Via ons heb je eenvoudig toegang tot een gecureerde dealflow.

Heb je interesse om deel te nemen aan de masterclass of maak je graag deel uit van ons netwerk van investeerders, neem dan contact op met Koen Ferket via ferket@investormatch.nl.