Succesvolle fundraise Saysimple

Saysimple, een scale-up op het gebied van omnichannel communicatie technologie, heeft recentelijk een succesvolle funding ronde afgerond. De ronde werd volledig begeleid door Investormatch, met Techfund I als lead-investors. Hierdoor heeft zij de financiële middelen verkregen om haar internationale groei ambities te realiseren.

De funding is gerealiseerd met hulp van business angels, alsmede door de participatie door Techfund One, een fonds van Investormatch. De founder zelf participeert ook in deze ronde.

Het team van Saysimple gaat met het geld de internationale groei versterken.

Met het nieuwe kapitaal is Saysimple van plan om haar activiteiten op te schalen in Nederland en Spanje. Het bedrijf heeft momenteel klanten in meerdere sectoren, waaronder automotive & mobility, retail & wholesale, hospitality & leisure en verzekeraars. Saysimple zorgt ervoor dat doorlopende dialogen tussen organisaties en hun klanten plaatsvinden op ieder gewenst kanaal en op ieder gewenst moment. Resultaat? Een optimale omnichannel ervaring die plaats- en tijd onafhankelijk is. Dankzij de inzet van het Saysimple platform in combinatie met de relevante software-integraties, de gegenereerde insights, de koppeling met bots en de smart automation wordt de klanttevredenheid en het rendement van organisaties sterk verhoogd.

Founder Remco Vriesema geeft aan zich te richten op de klantcommunicatie van de toekomst. ‘Dankzij onze diensten is een gesprek met je klant geen eenmalig contact, maar ontstaat er een continue dialoog. Het geeft organisaties ook nog eens veel informatie over trends en ontwikkelingen binnen de customer journey. Wij leveren dé bouwstenen voor verbeteren van klant conversaties voor zowel service, marketing als sales afdelingen. Onze slogan vat het perfect samen: ‘Get in touch, stay in touch’.

De financiering van de business angels via Investormatch en het fonds van Techfund One biedt Saysimple niet alleen het nodige kapitaal om haar groei te stimuleren, maar ook toegang tot expertise en netwerken die kunnen helpen bij het realiseren van haar ambities. Het is een belangrijke mijlpaal voor Saysimple en een bewijs van vertrouwen in het bedrijf en haar toekomstplannen.

Peter van Meersbergen, managing director van Techfund One, is trots op de uitkomst en gelooft in de groeipotentie van Saysimple. ‘Saysimple biedt een unieke en innovatieve oplossing voor de markt en we zijn blij om hen te kunnen ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling’.

Meer weten over de mogelijkheden? www.saysimple.com