Waarom je het beste kan investeren via Investormatch

Investeren via Investormatch kent vele voordelen. Zowel voor de startende, als voor de ervaren investeerder. Wij zetten de voordelen graag voor jou op een rij.

Een investeerder (of informal investor) is van onschatbare waarde voor ondernemers met een financieringsbehoefte. Behalve geld, brengt een investeerder namelijk ook kennis, ervaring en een netwerk met zich mee. Andersom is een investeerder voortdurend op zoek naar innovatieve bedrijven om in te investeren. Via Investormatch brengen wij ondernemers en investeerders met elkaar in contact. 

Voor de startende investeerder

Heb je nog maar weinig ervaring met investeren in innovatieve bedrijven? Dan is het verstandig om kennis op te doen over informal investing. Wij bieden startende investeerders diverse tools, zoals masterclasses en video’s, om hen wegwijs te maken in de wereld van informal investment. Daarnaast begeleiden wij jou van het prille begin tot aan de closing van een deal.

Voor de ervaren investeerder

Ook voor de ervaren investeerder biedt investeren via Investormatch een hoop voordelen:

Grootste netwerk van Nederland

Wij hebben ruim tien jaar ervaring in het matchen van investeerders met ondernemers. Hierdoor beschikken wij over een groot en divers netwerk van gecureerde investeerders. Een goed netwerk is ontzettend belangrijk voor een investeerder en het maakt het bovendien makkelijker om een syndicaat te vormen. 

Maandelijkse investeerdersmeetings

Iedere maand organiseren wij een (digitale) investeerdersmeeting waar ondernemers de kans krijgen hun proposities te pitchen. Na afloop van deze korte presentatie is er ruimte voor vragen. Heb je interesse om te investeren? Dan brengen wij jullie graag met elkaar in contact.

Continue flow van gescreende cases

Ondernemers weten ons te vinden. Dat resulteert in een continue flow van business cases die wij nauwkeurig checken voordat ze op ons platform verschijnen. Valt een case precies in jouw straatje? Dan brengen we jou persoonlijk op de hoogte.

Investeren via Investormatch?

Wil jij ook investeren in bedrijven met groeipotentieel, en ben je bereid om je kennis en netwerk in te zetten? Wij matchen investeerders zoals jij met innovatieve en kansrijke bedrijven. Neem vrijblijvend contact op of maak direct een investeerdersprofiel aan.