Learned haalt €1.5 miljoen investering op bij investeerders

Learned heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Met het Learned-platform helpen zij inmiddels meer dan 125 klanten een moderne HR-cyclus te implementeren gericht op skill & carrièreontwikkeling om zo te bouwen aan een betrokken team met de benodigde skills voor de toekomst. De omzet groeit snel en is in 2021 meer dan verdubbeld. 

Om de groei te kunnen realiseren is men op zoek gegaan naar investeerders.

Learned haalt €1.5 miljoen bij investeerders

Over Learned

Na zelf te hebben ervaren hoe lastig het is voor organisaties om de nieuwe generaties te binden en te boeien zijn zij in 2018 begonnen aan een missie: Een miljoen medewerkers helpen om zich optimaal te ontwikkelen en te laten presteren door het voeren van geweldige ontwikkelgesprekken”.

Organisaties kunnen niet hun volledige potentieel bereiken zonder de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Een onmogelijke opgave zonder de juiste processen ter ondersteuning van belangrijke drijfveren voor medewerkersbetrokkenheid: kwalitatieve managers, het inzichtelijk maken van de impact van medewerkers, het doorlopend bieden van ruimte voor ontwikkeling en het stimuleren van interne carrièregroei. Het Learned-platform helpt in te spelen op deze drijfveren door hun traditionele HR-cyclus te vernieuwen naar een continue dialoog. Een moderne HR-cyclus van ontwikkelgesprekken gericht op skill- en carrièreontwikkeling opgevolgd door frequente feedbackmomenten, doorlopende 1:1’s en check-ins op doelen.

Skill-based aanpak

Uniek aan Learned is de skill-based aanpak. Met behulp van Artificial intelligence brengen zij de relevante skills & competenties in kaart voor het carrièrepad van de medewerker. Zo faciliteren zij een modern ontwikkelgesprek aan de hand van de skill gap van de medewerker.

Techfund One

“Met Learned zorgen organisaties voor een geweldige medewerkerervaring gericht op carrièregroei en weten zij talent langer vast te houden. Zo helpt Learned bedrijven in te spelen op het hybride werken, de krapte op de arbeidsmarkt en de noodzaak voor het doorlopend up-skillen van het personeelsbestand.” Peter van Meersbergen – TechFund One

De founders Rick Kuijf, Joost Kuijf, Paul Kuijf zijn trots dat bestaande investeerders, Arches Capital, TechFund One, VIE Tech Capital en de Rabobank samen €1.5 miljoen hebben geïnvesteerd. Hiermee wordt de ontwikkeling van het Learned-platform versneld.