Masterclass Informal Investment

De stap zetten om te investeren in veelbelovende bedrijven is één, maar hoe kom je vervolgens met die ondernemingen in contact en wat komt er allemaal kijken bij een eerste deal? De Masterclass Informal Investment helpt je hierbij op weg.

In een 2-uur durend programma nemen wij jou mee in de wereld van informal investing. Ontdek wat er allemaal komt kijken bij het maken van een deal. Van dealflow tot dealmaking, van een interessante propositie tot een goede overeenkomst. Deze masterclass is geschikt voor beginnende investeerders.

Inhoud masterclass

  • Portfolio-opbouw
  • Financieringsconstructies
  • Waardering en deal making
  • Tips & tricks

Voorwaarden om deel te nemen

Dit programma is alleen geschikt voor investeerders die:

  • Minimaal € 50.000 beschikbaar hebben om te willen en kunnen investeren;
  • zich bewust zijn van de risico’s die met investeren gepaard gaan;
  • een verantwoord deel van hun vermogen beschikbaar stellen als risicokapitaal.

Eerstvolgende masterclass

De eerstvolgende masterclass staat gepland op vrijdag 20 mei 2022.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de cursus en voldoe je aan de voorwaarden? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Koen Ferket via info@investormatch.nl

Over Investormatch

Bij Investormatch brengen wij investeerders in contact met start-ups, scale-ups en mkb-bedrijven op zoek naar funding. Maak eenvoudig een profiel aan, meld je aan voor de masterclass informal investment en ontdek ons actuele aanbod van gecureerde bedrijven. Zit er een bedrijf tussen dat je interessant vindt? Via ons platform kan je je interesse kenbaar maken en met de ondernemers in gesprek gaan. Wil je met andere investeerders investeren in hetzelfde bedrijf? Wij helpen graag bij de syndicaat vorming. Bekijk hier waarom je het beste kan investeren via Investormatch.

Neem contact op!

Heb je vragen over investeren bij Investormatch? Of is er iets onduidelijk over de masterclass? Neem dan vrijblijvend contact op met Koen Ferket via ferket@investormatch.nl. Hij staat jou graag te woord!